Opinnot

Seinäjoen yliopistokeskuksen koulutus on aikuiskoulutusta, opiskella voi työn ohessa. Opintojärjestelyt joustavat, opiskeluympäristöt soveltuvat aikuisille ja lähiopetus toteutetaan intensiivijaksoina. Aikuiskoulutuksessa kohtaavat työelämän tarpeet ja yliopistojen osaaminen. Opetustarjontaan kuuluu viiden yliopiston opetusta. Yliopistokeskuksessa voi suorittaa kandidaatin, maisterin, diplomi-insinöörin ja tohtorin tutkintojen opintoja.

Kandidaatin tutkintoon kuuluvat opinnot toteutetaan avoimen yliopiston opintoväylinä ja ne voi aloittaa ilman valintakoetta. Tutkinnon suorittamisoikeutta haetaan yliopistolta myöhemmin.  Maisterikoulutuksiin on erillinen haku ja pääsyvaatimuksena on kandidaatin tutkinto tai vastaavat opinnot. Opiskeluaika on keskimäärin 3 vuotta henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti.

Tarjolla on myös avoimien yliopistojen kursseja ja yliopistollisia täydennyskoulutusohjelmia sekä organisaatiokohtaisia koulutuksia.

Löysitkö etsimääsi?

Voit myös esittää kysymyksen Sylvia -palvelun etusivulla. Kysymykseen vastaamme pikimiten. Sylviassa voit kysyä mitä tahansa yliopistollisesta aikuiskoulutuksesta. Opintojen suunnitteluvaiheessa kannattaa hyödyntää yliopistokeskuksen tarjoamaa henkilökohtaista neuvontaa.